Sun, 21 Nov | By the Xi'an center

Laqi intensive training and healing class

Intensive Hunyuan Shen Shi training
Laqi intensive training and healing class

Time & Location

21 Nov, 09:00 CET – 22 Dec, 11:30 CET
By the Xi'an center

About the event

Intensive Laqi training

and healing course

Intensive and long practices and healings - Few theories

Intensive training of Hun Yuan Shen Shi

In the Huaxia healing centre, we were used to practice deeply LaQi and Chenqi. It helped people to go deeper and deeper and made their Qi and energy abundant. Many of themrecovered and healed from severe diseases. Deepand long practices can heal cancer, diabetes, cardiopathy, etc.

Why deep practices are more effective ?

Open - Kai = Expanding out the Qi body into the universe far away.

Close - He = Gathering Hunyuan Qi deeper and deeper inthe body.

1. Qi and consciousness go deep inside the body, It transforms all unhealthy things and unhealthy information.

2. The practise give more Qi and energy. Usually heavy patients need more Qi and energy.  When there is enough Qi,the disease changes and heals.

3. Deep and long practices can help us to build a strong consciousness and keep a stable mind.

4. Overcome your body limitations. Overcome your consciousness fixations. Release your life. Recover your whole life !

5. Deep and long practices can help you to merge into the Qi field completely. So you can use the infinite power of the Qi field to heal and recover yourself !

Free session

11  november from 9:00 to 10:30 pm - Beijing time

Zoo m details  : https://en.1conscience.net/soins-de-xi-an

Everyday program

20 min Chen Qi then LaQi Some wallsquats with Mingmen Kaihe

Deep LaQi of Hun Yuan Shen Shi

Intensive practices and healings – Few theories

During the practise we will

  • Use the Yiyuanti field = The consciousness field.
  • Strengthen Hun Yuan Shen Shi = The innate Qi field and innate Qi.
  • Merge and transform Yiyuanti with Hun Yuan Shen Shi.
  • Combine LaQi and Hun Yuan Shen Shi.

Long time practises will  :

  • Strengthen the Yiyuanti Field = Consciousness field
  • Go deeper and deeper in our body to clean and transform all unhealthy things and information.
  • Strengthen our innate Qi and innate information that come from our parents and ancestors.
  • Deeply heal and recover all kinds of disease
  • Deeply purify and improve the whole life

We always connect with the big Qi field of the Xi’an centre

We always keep positive thoughts and positive information

We always connect with the Yiyuanti field of the zhineng science

Teachers

The Xi’an center teacher team

Translation

Many translations are available. We will be in one big zoom with all translation included in.  You  have to register with your local organisers that will support you during all the retreat . If you need to find a local organisers, you can senda mail to  contact@1conscience.net

Retreat fees

Full retreat  recurrent students   recordings only

230euro        215euro            205euro

260usd            245usd              235usd

It includes

10 sessions for 39 hours long

All recordings to download or stream in audios et videos on mega or youtube

Chaptered recordings to easily review the different partsof each class

A whatsapp community group with chinese teachers to share directly

Participants will send directly their payment to chinese teachers,

we propose three paypal accounts for that :

lingtongyaya@163.com  Teacher Gao

carlyuan828@163.com   Teacher Yuan dxjj2005@gmail.com    Teacher Dong

Once the payment is made send an email to the teacher.

And also if the paypal account is not suitable for you,so you can write email to teacher Gao and teacher Yuan ,for offer you their bank details.

Date

One month long retreat online via zoom

21 Nov-- 22 Dec 2021

10 sessions - 39 hours

2 weekly sessions = Thursdays & sundays

Schedule

All the scheduleis in beijing time

Please check the time converter :  https://www.worldtimebuddy.com/

21 Nov  2.5h Half hourtheory  2h deep practise 15:00-17:30pm

25 Nov  3h Half hourtheory  2.5h deep practise 15:00-18:00pm

28 Nov  2.5h Half hour 2h deep practise 15:00-17:30pm

2 Dec   4h Half hourtheory  3.5h deep practise 15:00-19:00pm

5 Dec  3h Half hourtheory  2.5h deep practise 15:00-18:00pm

9 Dec  5h Half hourtheory  4.5h deep practise 14:30-19:30pm

12 Dec  3h Half hourtheory  2.5h deep practise 15:00-18:00pm

16 Dec  6h Half hourtheory  5.5h deep practise 14:00- 20:00pm

19  Dec  6h Half hourtheory  5.5h deep practise 14:00 pm - 20:00pm

22 Dec 4h- 2h practise 2h sharing & Qi party for christmas 15:00-19:00pm

Share this event